22August2017

Eşti aici: Home Juriul Mihaela Filip

Mihaela Filip

Mihaela Filip

PR and Communications Manager, UK & Romania, Bitdefender

Mihaela Filip are mai bine de 12 ani de experiență în comunicare și media. Ea coordonează activitățile de comunicare ale Bitdefender în România și Marea Britanie cu focus pe comunicarea corporativă, poziționare de brand și comunicare de criză. După mai bine de 8 ani de jurnalism, în care a trecut din radio în presa scrisă specializată în tehnologie, iar mai apoi din presa cotidiană de business, în televiziune, s-a alăturat în 2012 Bitdefender, singura companie românească ale cărei produse sunt vândute către companii și familii de peste tot în lume. În ultimii doi ani a preluat și coordonarea comunicării pe piețe internaționale precum Danemarca și Marea Britanie pentru că România are nevoie de ambasadori, iar Bitdefender merită să fie unul.

 

Communication Manager at Unilever South Central Europe & Media Relations Manager CEE

 

Dana Dobrescu este Communications Manager în cadrul Unilever South Central Europe si Media Relations Manager Unilever Central & Eastern Europe. Din aceasta pozitie, a dezvoltat si implementat, in ultimii sase ani, strategia de comunicare corporativa si activitatile de public affairs, comunicand cu precadere activitatile desfasurate sub umbrela sustenabilitatii, ca parte a strategiei de business.

 

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Presa Scrisa, in anul 1999. Dupa o perioada in care a lucrat ca jurnalist de presa scrisa si online, a ales domeniul Relatiilor Publice si s-a alaturat agentiei PRAIS Corporate Communications.

 

Dana Dobrescu are experienta in domeniul comunicarii corporative si a facut parte din echipele de comunicare ale companiilor UPC Romania, Rosia Montana Gold Corporation, Nuxeo Romania. De asemenea, a pus bazele departamentului Corporate Communications in cadrul L’Oreal Romania si a initiat activitatile de Consumer Advisory. In Unilever South Central Europe, desfasoara cu precadere activitati de comunicare corporate: media relations, stakeholders engagement, advocacy, employee engagement, sustainability communication, actionand totodata ca un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative.

logo-praward-transparent